Звездният четвъртък на HR бранша тази година е на 7 февруари

На 7 февруари 2019 г. в Интерпред – СТЦ София ще се проведе осмото издание на станалото вече традиция за HR общността в България изложение  - HR Industry.

Единственото по рода си изложени, събира на едно място компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси - подбор на персонал, HR софтуер, пейрол, тимбилдинги, обучения и симулации, трудова медицина, допълнителни придобивки и др.

Със смяната на поколенията личностното развитие става все по-важно за служителите, а превес взимат всички средства за вътрешна мотивация. В същото време различни нови технологични решения започват да осигуряват ключови предимства за работодателите в управлението на персонала. Факторите, които влияят върху мотивацията за работа на хората са много. В същото време различните членове на екипите се мотивират от нещо напълно различно и рядко може да се намери едно единствено решение. Богатата семинарна програма на събитието може да бъде много полезна за намиране на правилните доставчици и партньори, които да ви предложат нови и интересни идеи.  Тя е идеална възможност, в рамките на само един ден и вие, и вашите служителите да се запознаете по-обстойно с продукти и интересни решения за имплементиране в ежедневната ви работа. Тази година семинарната програма се разширява и ще протича в четири зали, което произлиза от големия интерес към нея през годините. Сред акцентите в програмата са теми като:

  • Outplacement услуги и Кариерно консултиране;
  • Как всеки служител да има достъп до най-добрата медицинска експертиза, без финансови или географски пречки;
  • Подценената придобивка - Пенсионно осигуряване;
  • Непознатата придобивка – Програма за психологична помощ на служителите;
  • Ангажираните служители – пазарно предимство или корпоративно богатство;
  • Системна психология. Авторски методики за тестиране;
  • Кои професии ще ни откраднат роботите?
  • Какви компетентности трябва да има мениджърът, за да ръководи щастлив екип?;
  • Тhe Leadership Gap - Защо мениджмънта днес е по-труден от мениджмънта вчера?;
  • Стратегически HR предизвикателства и стандарти и много други.

Пълният списък може да погледнете тук. Не забравяйте да запазите за себе си и членовете на екипа си място за семинарната програма.

HR Industry ви дава шанс да не изоставате от най-добрите практики в мениджмънта, привличането и запазването на талантите, да се запознаете с новите тенденции в бранша, да поговорите с колеги и партньори и да намерите своите нови доставчици.

Не пропускайте възможността да бъдете сред тези, които ще се запознаят първи с локалните и световните тенденции, които ще бъдат застъпени както в демонстрациите на щандовете, така и в богатата семинарна програма.

Входът за посетители е свободен, но със задължителна регистрация за семинарната програма.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора. Генерален спонсор на събитието е MetLife, а организационен партньор – Интерпред – СТЦ София.