Пета годишна среща на HR професионалисти и студенти

Петото издание на "HR in action" стартира - ще очакваме вашите регистрации до 7 декември 2018 г. - намерете информация ТУК!

Срещата между студенти, изучаващи специалности, свързани с управлението на хора и HR професионалисти – представители на бизнеса, ще се проведе на 11 декември - очаквайте подробности за събитието!

Тази година ви каним да изследваме темата за ценностите и как те определят принадлежността ни към дадена компания. Заедно – студенти и работодатели, ще търсим как можем по-добре да разбираме ценностите и културата на индивидуално и организационно ниво, за да намерим възможно най-доброто съвпадение, което ще ни даде мотивация за работа, удовлетворение и усещане за смисъл в дългосрочен план.

Уважаеми студенти, този контакт ще ви даде шанса да постигнете по-високо ниво на самопознание, имплементирайки своите ценности и умения в практическата част на HR функцията, чрез споделяне, коментари и задаване на въпроси към действащи HR професионалисти. Попълнете регистрационната форма за студенти до 7 декември 2018 г. - ТУК!

 

 

Категории: Общa темa/Other