Годишният календар на кариерните събития, организирани от JobTiger, вече е достъпен

Стартираха регистрациите за компании за кариерните събития на JobTiger за 2019 г.

Календарът включва всички кариерни форуми, организирани от компанията през годината: "Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот", Виртуални дни на кариерата, Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг и Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти.

По този начин компаниите биха могли да планират дейностите си по подбор и участието си в изложенията през цялата година, възползвайки се от различни възможности за ранно записване и, съответно, по-ниски цени. До края на 2018 г. е валидна специална оферта за регистрация.

Традиционно събитията започват през март-април 2019 г. с най-мащабния форум "Национални дни на кариерата" в осем града. През месец май ще се проведе единственото онлайн кариерно събитие Виртуални дни на кариерата, а през октомври в София, Пловдив и Варна - Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Последното за годината събитие Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ще бъде в края на месец ноември в УНСС.

Повече информация във връзка със събитията, таксите за участие и начините на регистрация: на careerdays.bg.

Категории: Общa темa/Other