12 октомври - Международна HR конференция на Асоциацията на HR-ите в България „Новият HR: нова среда, нови възможности“

На 12 октомври 2018 г. в Интер Експо Център в София ще се проведе традиционната Есенна конференция на Българска асоциация за управление на хора на тема: „Новият HR: Нова среда, нови възможности“. Очаква се на събитието да присъстват над 400 HR професионалисти и представители на висшия мениджмънт от най-големите български и международни компании – всички те с богата експертиза и доказано богат опит. Фокусът на конференцията е върху ПРОМЯНАТА за бизнеса, за служителите в компаниите, за HR професионалистите – промяната, като възможности и предизвикателства.

Конференцията ще се проведе в четири основни панела: дигитални инструменти за набиране на хора; дигитално учене; wellbeing и истории на успеха. Във всеки от панелите участниците ще имат възможност да чуят резултатите от проведени проучвания, статистика и научни обосновки, но и споделени практики, опит и знания.

Специален гост на събитието ще бъде Заместник-министъра на икономиката Александър Манолев, който ще приветства присъстващите и ще ни запознае с възможностите, които се разкриват пред българския бизнес с нарастването на влиянието на България в ЕС. Ключов лектор ще е следващият гост на конференцията – Габриеле Сеоане, бивш Директор Човешки ресурси и вицепрезидент на Inditex, който ще сподели тенденциите в сферата и своя придобит опит.

В първия панел на събитието участие ще вземат български и международни лектори, същият формат ще има и вторият панел. Чуждестранни гости ще бъдат Джо Уилсън, бизнес психолог в Arctic Shores (фокусира се върху използването на AI, за да спомогне за справянето с три основни въпроса: пригодността за талант, разнообразието и опита на кандидатите) и Тамара Шенк, анализатор, говорител и съавтор на "Sales Enablement - основна рамка за ангажиране, оборудване и оползотворяване на сила за продажби от световна класа". Панелът за Wellbeing ще е обвързан с конкретно проучване, направено сред членовете на БАУХ – HR-и на най-големите компании в България. Последната част на конференцията е отделена за разказване на истории – лични и корпоративни, за което са поканени изпълнителните директори на големи български и международни компании.

Българска асоциация за управление на хора благодари на всички свои членове за съдействието и професионализма при организацията на едно от най-ключовите за българския бизнес събития!

Ето и имената на други лектори – ОЧАКВАЙТЕ: Десислава Василева и Надежда Сярова от Modis Bulgaria, Димитър Димитров от Digital Lights, Любомир Иванов от А1, Михаил Полендаков – „Хайделберг Цимент“, Надя Русенова от „ТОП ФОРМА“, Светла Симидчиева - "Sloth.Works", Стефания Дунчева от TELUS International Europe ….

Ако сте готов да споделяте, ако имате желание да слушате и чувате, ако желаете да преживеете ПРОМЯНАТА и да станете част от общността на HR професионалистите в България – ОЧАКВАМЕ ВИ на 12 октомври в Интер Експо Център в София!

Повече информация за събитието и възможностите за регистрация може да намерите ТУК!

Генерални спонсори на събитието са: Jobs.bg и Economy.bg

Категории: Общa темa/Other