София, Пловдив и Варна ще са трите града, в които ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата“ 2018 в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

Участието в кариерен форум е доказано работещ начин за намиране на подходящи кандидати за работа или стаж. По традиция форумът, „Дни на кариерата“ в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и BPO.

И тази година, за девети пореден път, изданието на форума в София ще даде началото на редица нови стартиращи кариери. Датата е 11 октомври и от 10:00 до 18:00 часа, компаниите участници ще имат възможността да се представят пред правилно подбрана аудитория, да разкажат за своите свободни работни и стажантски позиции и не на последно място да затвърдят мястото си сред най-желаните работодатели в някой от изброените сектори.

От друга страна, форумът е много полезен за младите специалисти, защото им дава възможност да научат повече за състоянието на пазара на труда, да се запознаят лично с представителите на водещи работодатели в България и по света.

Форумът продължава в Пловдив, където третото Пловдивско издание ще е на 15 октомври и  ще се проведе в Конгресен център на Пловдивски Панаир от 10:00 до 16:00 часа. Крайната точка, за втора поредна година, е гр. Варна - датата ще бъде 17 октомври в Rosslyn Dimyat Hotel. Събитието е с начален час 10:00 часа и ще продължи до 16:00 часа.

Събитието е на преференциални цени за ранно записване до края на м. юли. Местата са ограничени! Повече информация и формата за регистрация - тук!

Събитието се организира от компанията за HR услуги JobTiger, а бронзов спонсор е Milestone Systems Bulgaria.

За повече информация и записване: 

Т: 02/ 49 180 22/13/11,  E: events@jobtiger.bg.