10 запомнящи се подаръци за екипа ви

Предстои празник за компанията ви и искате да зарадвате екипа със запомнящи се подаръци? Или искате да отличите част от тях за „лоялност, умения и добавена стойност“? Важно е единствено подаръкът да не изглежда като „убиване на номер“ и да носи ясно послание. Той трябва да олицетворява ценностите на организацията и да напомня на служителите, че са важна част от изпълнение на мисията ѝ. Подаръкът не трябва да е тясно свързан с вашия бизнес, тъй като ще се приеме по-скоро като рекламен продукт. Качеството също е важно – не правете компромис, тъй като това би могло да нанесе непоправими щети на репутацията ви. От друга страна, обаче, оригиналността на подаръка носи още по-силен ефект.

Дайте начало на търсенето, като прочетете кратката ни компилация от интересни подаръци в различен ценови диапазон. Може да изберете сред тях, а може с тяхна помощ да вдъхновите търсенето си и да намерите още по-запомняща се идея, за да зарадвате екипа си.

1. Персонализирана лъжичка - лъжичката е практична, колегите ви ще пият всяка сутрин кафето си с нея вкъщи или в офиса. Разбира се всяка лъжичка може да бъде персонализирана с името на служителя, а също и с логото и името на фирмата. При поръчка на по-големи бройки, лъжичките са с намаление, което разбира се ще е от полза за фирмения бюджет. Този подарък ще бъдат оригинален и може да се ползва ежедневно – 10-15 лв/бр.

2. Селфи комплект – винаги и навсякъде колегите ви ще могат да запечатват спомените си в снимки – може да се брандира и да носи специално послание – 10-15 лв/бр.

3. Почистваща гъбичка за екрана на вашия мобилен телефон – без повече следи от пръсти и грим по екрана на телефона – елегантната гъбичка може да ви е под ръка винаги и действа за секунди – може да се брандира – 15-20 лв/бр.

4. USB подложка за затопляне на кафе – това затоплящо устройство поддържа напитките на бюрото ви винаги топли, а и лесно може да бъде брандирано – около 20 лв/бр.

5. Карта на света – магнит за хладилник – карта на света с магнитен гръб и лицева повърхност, върху която може да се пише многократно. С този подарък вашите служители могат да планират пътешествията си или да отбележат всички места, които са посетили – цена около 30 лв/бр.

6. Настолна игра – имате голям избор на пазара – стратегически, креативни, логически, образователни – всяка игра може да забавлява цялото семейство на всеки ваш служител - не само в студените зимни дни, но и на плажа през лятото – цената варира според избора ви.

7. Сребърна паричка за късмет – с частично златно покритие - Тази сребърна паричка може да носи вашето послание – 50-60 лв/бр.

8. Тематичен готварски курс – различни кулинарни школи вече предлагат тематични кратки курсове, които разпространяват и правят достъпна за всички културата за здравословното хранене и добрата храна. Подарявайки кулинарни уроци, обучения, дегустационни и тематични кулинарни събития, можете да подкрепите развитието на хранителната култура и да насърчите използването на интересни продукти, вкусове и кулинарни техники. Цената варира според избора ви.

9. Наем на парти бус – подходящ подарък за екипи до 25 души – можете да подарите на екипа си 2 или 3 часа забавление на колела по избрани от ваш маршрут и програма – цената варира според продължителността и избора ви на програма.

10. Водолазен курс за начинаещи в басейн вместо бонус - За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е сбъдната мечта. Подходящ подарък както за мъже, така и за жени, като след завършване на обучението всеки участник получава международен сертификат, признат в целия свят – 600-700 лв/бр.

Остави коментар

Коментари (0)

    Тази статия все още няма коментари. Бъдете първи и дайте своето мнение!