Отвори нова страница с Нов Дом 1

В специална поредица от уебинари Нов дом 1 ще разкрие тайните на индустрията на недвижимите имоти.

Нов дом 1, известно име в областта на недвижимите имоти в България кани амбициозни личности да се присъединят към завладяваща поредица от уебинари. На тях ще бъде разкрит огромния набор от възможности, които светът на недвижимите имоти предлага. Опитни лектори ще предоставят своите знания,  съвети и умения, а участниците ще получат шанса да станат част от индустрията.

В оживения пейзаж на пазара за недвижими имоти в България, Нов дом 1 успешно се откроява с професионализъм, коректност и сигурност. През 2022 г. компанията постига забележителни резултати – осигурява си място сред първите 10 от приблизително 3200 агенции по отношение на оборота и в топ 6 по реализирана печалба. Очертава се като лидер в индустрията. Това е доказателство за отдадеността и експертизата на висококвалифицирания екип от брокери и юристи в Нов дом 1.

Успехът на Нов дом 1 е резултат от неговите добре структурирани и организирани операции, твърд ангажимент към професионалната етика и задълбочено разбиране на нуждите на клиентите. Компанията може да се похвали с обширна база данни от оферти за имоти, покриващи пълния спектър на пазара.

Акценти от серията уебинари

В непрекъснато развиващата се сфера на недвижимите имоти стремежът и амбициите се възнаграждават. Ако имате желанието да просперирате в областта или сте опитен професионалист, целящ да усъвършенства уменията си, поредицата от уебинари ще ви бъде от полза.  По време на модулите ще бъде предоставен обширен поглед върху индустрията и нейните трудности. Ще бъдат очертани и ключовите стъпки, които водят към успех.

Отключи успеха с Нов Дом 1 – 21 ноември 2023 г., 18:00 ч.

Тази вълнуваща начална сесия ще представи всичко за трудното и лесното в професията. Йордан Йорданов, съсобственик и съуправител на Нов дом 1, ще разкрие предизвикателствата в индустрията, предлагайки вътрешен поглед върху плюсовете и минусите.

Стъпалата на успеха в Нов Дом 1 – 28 ноември 2023 г., 18:00 ч.

Мариян Йорданов, съдружник и офис мениджър на офис Ренесанс, и Иван Димитров, офис мениджър на офис България, ще ви потопят в историята на Нов дом 1. Ще разберете как можете да се изкачите по стъпалата на успеха и да достигнете върха.

Осмели се да печелиш с Нов Дом 1 – 4 декември 2023 г., 18:00 ч.

По време на уебинара ще чуете вдъхновяващите истории на успеха на брокерите на Нов дом 1. Ще научите за динамичните условия на работата и за това как да направите парите да работят за вас.

“Тези уебинари са за амбициозните, гладните за успех и възможности за реализиране на високи доходи или казано накратко: Ако искате да носите хубав костюм, да карате скъпа кола, да се срещате с готини хора и да работите – да развивате бизнес и да правите много пари, този уебинар е за вас!”, споделя Йордан Йорданов, съосновател и съуправител на агенция за недвижими имоти “Нов Дом 1”.

Уебинарите ще се проведат напълно безплатно в Zoom, предлагайки на присъстващите да се ангажират с експерти от индустрията, да се учат от опитни професионалисти и да работят в утвърден, амбициозен екип. Изисква се предварителна регистрация, за да запазите своето място.

Остави коментар

Коментари (0)

    Тази статия все още няма коментари. Бъдете първи и дайте своето мнение!