Обучение и популяризиране за туристическия сектор

Therma culture - проект за повишаване на капацитета в областта на спа и гастро туризма 

 

Therma culture цели да популяризира и подкрепи на туристическия сектор с фокус и термален и гастро туризъм. Проектът е съфинансиран от програма Еразъм плюс и в него участват партньори от България, Австрия,Италия и Испания. 

Проектът има две основни направления:

 1. Популяризиране на обекти в сектора на термален и гастро туризъм в страните участнички, чрез предоставянето им на интерактивна карта (сайт). 

 2. Предоставяне на безплатно обучение в сферата на маркетинга, привличане и задържане на хора от експерти в бранша (скоро ще обявим гост лектроте си).

 

Целта на проекта е да увеличи интереса към термалния и гастро туризъм в райони със слабо икономическо развитие с обучение по маркетинг, причличане задържане и обучение на кадри. Екипът се стремим се да насърчавава и заетостта в сектора.

В рамките на проекта, Вока Академи търси партньори в браша, които да участват в обученията и да бъдат представени на интерактивната карта, която ще бъде създадена.  

Какво получават нашите партньори:

 • Неограничен достъп до безплатни маркетингови семинари, пригодени за специално за сектора

 • Безплатен анализ на ефективността на маркетингови дейности 

 • Неограничен достъп до работилница и ръководство за обслужване на клиенти

 • Реклама в нова и иновативна платформа

Какво е нужно да направят нашите партньори:

 • да участват в анкета и фокус групата, целяща да идентифицира “горещи” точки и теми за обученията 

 • да анализираме техни маркетингови дейности - тук зависи от партньора какво иска да сподели,в рамките на пълна конфиденциалност 

 • да участват в семинара за онлайн маркетинг

Ето какво казва Елица Костова, основател на Вока Академи, които участват от българска страна, за проекта:

Ние имаме система за игроивзрани обучения, която работи за всеки сектор, за всеки бранш. Искаме да я използваме като вземем експерти, които да създадат обучителното съдържание в нея. Представете си го така - нашата система е една много красива чаша, която не се чупи и е биоразградима. Нашите обучители са добро, отлежало вино - вряли и кипяли в туризма и маркетинга. Събираме чашата с виното и получаваме шедьовър.” 

При желание да се включите в проекта (като включването е напълно безплатно и изисква само мотивация за развитие), можете да пишете на elitsa@vocaacademy.com.Остави коментар

Коментари (0)

  Тази статия все още няма коментари. Бъдете първи и дайте своето мнение!